2 Eylül 2010 Perşembe

GİZEM

Uzun zaman bekledik bugünü... günlerin Gizemi mi , yoksa Gizemin günü mü belli değil aslında... Günler Gizemi bugüne hazırladı aslında ve Gizem de gününün hakkını verdi. Zaten bizim için çok yüksekteydi ama somut olarak da yükselmiş oldu böylece, belgeli filan. Bugüne kadar her gün hazların en tatlısına beraber vardık... Güldük çok "en jüri" hallerimize... Sevincimizi "alkışlayarak" çoğalttık birden, en uzaktan bile farkedilir oldu... Sevinç demek coşku demekti, takdire şayandı ayrıca, nasıl olsun da alkışlanmasındı. Nazar çıkarmak da olabilir aslında bizim bu alkışlama tutkumuz... Öyle çok mutlu oluyoruz ki çünkü aynı anda, Türk milletinin kafasına yazılan gibi mutluluğumuzun hüzün getireceğinden korkup ilk aklımıza gelen en basit ritmle dağıtıyoruz kötü enerjiyi belki de... Sorular sorduk, hatta bazen sormadık, Gizem kendi kendine sorarak hallediyodu o kısmı, cevapları fazlasıyla aldık. Dilin şakalarına şaşırdık, yine kahkahalara boğulduk üstüne... En basit kelimeleri ingilizceye çeviremez olduk, bazen de "pseudo" kelimeler uydurduk durumu kurtarabilsin diye. Zamanla yarıştık, yakalayabildik diye sarıldık yine birbirimize sıkı sıkı...Gözlerimiz bulutlandı vuslat yaklaşınca, yine sarıldık sonra.. Malum büyük başarılar gözyaşlarıyla ıslanmayınca yavan geliyo ya hep... İsmiyle müsemma "Harika" Teyze'nin bütün yemeklerinin harikalığı bile desteğinin harikalığını gölgede bırakmaya yetmedi. Yine Gizem'in gözlerinin içine baktığındaki sıcacık gülüş, adı "Harika" diye mi ona bahşedildi dersiniz?  Ya da Gizem'in harikalığının "Harika'lı" zamanlarla mı ilintisi var acaba?
Harika'nın kızı Gizem harikalar yarattı bugün, yükseldikçe yükseldi sonra... Gülmek, sarılmak, "alkışlamak" bir oldu ama  yine de yetmediler içimizdeki sevinci anlatmaya.Bu kez de bulutlar bizim gözümüze taht kurdular, malum başarıyı yavanlıktan kurtarmak şart :) Gün, günler öncesinden müjdelemişti bu kez kendini...
Gizem seni çok seviyoruz... Hatırda kalmaz satırda kalır ya, sık sık tekrarlıyorum;)... Ha tabi bi de Gizem'in günü... Seni de çok ama çok sevdik:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder